Sovrummet

Bit för bit så börjar lägenheten bli ”klar” och beboelig. Det här är en bild från sovrummet…

…och det här är en annan.

Fick ett utbrott i morse för att det bara är jag som plockar och städar. Ok, jag är hemmafru men alltså NEJ! Jag kommer inte hålla reda på alla andras grejer.

Vad tycker ni förresten om våra nya byråer? Så nöjd själv. De kanske t.o.m. får följa med hem sen. Tittar ni noga på bilden så ser nu hur snett allting är. Tv:n hänger rakt, har kollat med laserpass. Det är golvet som lutar. Redan första natten när jag sov i vår säng så sa jag till Richard att ”det känns som jag ska ramla ur sängen på min sida”. När vi nu satt upp tv:n och monterat ihop byråerna så ser man med blotta ögat hur mycket golvet lutar. Skulle tror att det handlar om 2,5-3 cm på 2,5 meter. Jag ska staga upp sängen på min sida med några brädbitar under sängbenen får vi se om det hjälper.

Lillan är hemma med feber och huvudvärk idag. Massor av barn är sjuka i skolan så det var väl bara en tidsfråga. Blir en hemmadag med mammamys.

Vila vila vila.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s