Bästa!

Alltså den här tvålen – Aleppo-tvålen. Så otroligt skön att tvätta sig med! Har inte tvättat håret än men igår så duschade jag och använde som vanlig tvål. Den är helt otrolig, man behöver inte smörja sig efteråt. Huden blir helt len av olivoljan (antar jag?). Och den löddrar så man kan använda den att raka benen med. Bara bäst! Hoppas nu den funkar som schampoo också. Läste på om äppelcidervinäger som balsam. Ska blandas 2 msk i 2 deciliter vatten och sprejas på håret som balsam. Nu måste jag hitta en sprejflaska så ska jag testa. Jag är nästan frälst, halleluja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s