Alla dessa läsglasögon

Man blir ju helt tokig av att inte kunna se ordentligt. Att åldras är inte alls kul. Nu har jag köpt läsglasögon i alla olika former, färger och modeller och lagt ut lite överallt. I väskan, på toaletten (alla läser väl ”mailen” där va?!), i köket, på bordet, sängbordet… Kanske jag skulle försöka hitta ett par som faktiskt passar mig också?

Glasögon nr 1 kommer från TGR, 2 från Designtorget, 3 från Home Depot (typ Bygg-Olle och de är bredare än hela jag, haha!) och par 4 från en bensinmack.

Lite smink skulle eventuellt hjälpa också. Och kanske tvätta håret?

2 reaktioner till “Alla dessa läsglasögon

  1. Hittade precis hit,
    Gillade 1 och 4 bäst men som sagt en skönhet klär i allt säger dom 🙂 Känner igen mig i att synen börjar försvinna mer och mer själv ser jag ju inte ens på telefonen längre utan glasögon haha så mitt våga vägra gick åt fanders 🙂
    Ta hand om dig
    Kram från Stockholms Skärgård

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s