NMTR

Not Much To Report

Förutom att jag var på 50-årsfirande idag!! Min vän K bjöd in till champagne-lunch som började kl 12.30 och slutade vid halv fem, många flaskor Moët senare. Den enda bilden jag fick med mig var när födelsedagsbarnet blåste ut ljuset på tårtan.

Så himla trevlig eftermiddag! Känns som jag fått 10 nya vänner efter idag. Många nummer byttes och planer för aktiviteter har gjorts.

I övrigt har vi varit i chock här i stan idag. Från gårdagens 33 grader och stekande sol har vi idag haft 14 grader och regn. Var tvungen att ha jacka för första gången sedan…i april? Kanske vi snart kan börja sova utan a/c på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s