Svarta!

På en månad har alla mina silversmycken blivit så här – helt svarta!

Nåt är det ju med luften här. Det tog bara någon vecka så började jag se skillnad på silvret. Faktum är att jag såg skillnad redan när vi var här på rek-resa och då gick jag till Tiffany’s och fick mina smycken rengjorda. Vi köpte ju den lilla klassiska Tiffany’s-nyckeln då (eller rättare sagt fick jag den i present av Richard) som symbol för att vi fått chansen att komma hit och att vi också lyckades skriva kontakt på en lägenhet.

På Tiffany’s har man livstidsrengöring av sina smycken. Man anmäler sig i deras lilla reception, slår sig ner i loungen, får en kaffe om man vill och så väntar man på sin tur. När det är någon ledig så eskorteras man in i ett privat bås där man får tala med en ”professional” och lämna in sina smycken. Under tiden de rengörs väntar man i båset och sen får man tillbaka dem rena och fina. Vill man ha dem putsade och repfria så de blir som nya, då måste man betala. Men rengöring är gratis. Helt klart är iallafall att det är dax igen. Vad jag ska göra med mina andra smycken? Ja, köpa silverputs antar jag.

2 reaktioner till “Svarta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s