Alla har gått

Munsår och flottigt hår. Beige T-shirt.

Klockan är 8 och alla har gått på morgonen. Många har frågat mig om jag inte ”kommer bli tokig” av att inte ha nåt att göra. Nja, jag tror ju inte det. Det är ju inte så att jag inte tycker om att jobba men jag föredrar att inte göra det. Styra över min tid.

Jag har köpt en målarduk och billiga akrylfärger. Ska börja skapa igen och om det känns kul så tänker jag att det vore roligt att gå på någon konstskola igen. Det finns en på 59th St som min kompis M gick på förra gången vi bodde här. En skola för amatörer, alla slags amatörer. Man kan hyra ett skåp där man kan lämna sina grejer och ha tillgång till ateljén och lärarledda klasser.

Sen vill jag komma igång med träningen och stärka min stackars gamla kropp. Efter operationen i min axel i december så måste jag hålla igång rehabiliteringen. Jag har nästan fått tillbaka full rörlighet men jag känner att jag fortfarande kan få tendens till ont om jag inte ”sköter” mitt rörlighetsprogram. Igår var jag i gymet för första gången. Kände lite på vikterna. Och så har jag börjat följa Naprapat-Jonas på Instagram. Det är verkligen ett tips för er med kassa axlar (hint hint CT!). Att hänga fritt har hjälpt mig såååå mycket!

Tycker ni jag ser lite sliten ut på bilden? RÄTT! Har varit sjuk hela helgen, någon slags halsåkomma. Kunde knappt svälja! Munsår kom på köpet och även den trötta looken. Men ikväll ska jag på galej med några gamla vänner. Ska bli kul. Ett italienskt ställe på Houston Street där man får ta med sitt eget dricka. Jag tänkte dricka lite rött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s