Soffan

Jag har försökt ta bild på soffan, säkert 100 stycken, men ingen bild gör den rättvisa. Den ser så yttepytteliten ut på bilderna jämfört med verkligheten. Här är den iallafall – tråksoffan som har de perfekta måtten för vårt vardagsrum! Det ”gick inte” att hitta en soffa i turkosblå sammet som passade oss (läs: med pris som var vettigt). Jag får vara nöjd så här. Kanske går bananas på matta istället, haha!

Nu saknas en sideboard i teak (har lärt mig att det heter credenza på engelska, who knew?) som ska stå till höger om soffan. En matta och kuddar med FÄRG. Soffbord. Tavlor ska upp och vi funderar på en ny fåtölj i läder med fotpall. Den ska bli Richards läsfåtölj i hörnet. Ovanför bokhylla. String kanske…eller elfa.

Från andra hållet ser det ut så här. Här ser man hur långsmalt rummet är med öppna spisen. Svårmöblerat.

Men nu börjar det mer och mer kännas som ett hem. Förvaring saknas sen kan vi börja ta emot besök. Ska klargöra mina regler för det så det inte blir missförstånd. Men det blir en annan dag.

2 reaktioner till “Soffan

  1. GLAD PÅSK önskar jag dig och din familj.Hoppas ni har det super bra ower there! Var har du köpt tavlan med alfabetet på denna bild? Kramar Ann-Louise

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s