Ibland måste man shoppa också

Det finns ett ställe på 5th Ave som har sample sales med jämna mellanrum. Adressen är 260 5th Avenue men jag tror inte det heter nåt för det är pop-ups med alla möjliga designers. Idag så gick jag av en slump förbi och då var det Rebecca Taylor. Ni förstår att jag var tvungen att gå in?! Det fanns HUR MYCKET FINT SOM HELST, men begränsat med storlekar. Försökte klämma on mig i en helt underbar (men en storlek för liten) klänning i siden, sammet, puffärmar, rosettband och blommor – den hade allt! Fick visserligen på mig den men kunde inte lyfta armarna vilket är lite opraktiskt på cocktailpartyn. Så istället tröstshoppade jag en jacka, två blusar och en skinnkjol. Ooops!

Riktiga ”Lotta-plagg” om ni frågar mig.

4 reaktioner till “Ibland måste man shoppa också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s