Skavlan

Nej, några bilder fick man inte ta på Skavlan. Telefonen var tvungen vara avstängd och inlåst i en neoprenficka som låstes upp när man gick hem. Men det var kul! Och gästerna var intressanta. Helt plötsligt undrar jag om man får berätta vem som var med men jag har ju inte skrivit på något sekretessavtal och min blogg kan ju knappast räknas som stor. Så jag tror det är safe!

Först ut var Dr Ruth. Denna 91-åriga, judiska sexolog som betytt så mycket för det amerikanska folket när det kommer till sexundervisning. Jag tror hon hade program som visades i Sverige också.

Bilden har jag lånat från Google.

Sen kom Anthony Scaramucci, Trumps tillika vita husets kommunikationschef som fick sparken av POTUS efter endast 11 dagar. Spännande att lyssna på hans version av vad som hände… Dr Ruth blev så imponerad av honom att hon bjöd ut honom på lunch och jag såg att de bytte kort med varandra.

Tredje gästen var Joyce Carol Oates. Stort. Utöver dessa tre som man ju iallafall kände igen så var det också en stor musikproducent där som jag inte kände till.

I morgon är det en sista show i New York som vi blev inbjudna till men jag tror det får räcka med en. För den här gången iallfall.

Scenen såg precis ut som på bilden och jag sitter på rad två i mitten av publiken. Om ni skulle råka titta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s