Vilken dag

Nelle var så nöjd med dagen. Hon hälsar att hon tyckte det gick bra, trots att det var lite darriga ben där bakom talarstolen. Vidare att Stefan Löfven var mycket snäll och trevlig. Och sen ville hon inte prata så mycket mer om det.

Child delegate from Sweden, jo jag tackar.

Själv var jag på andra äventyr idag. Här passerar jag och min norska vän FN-skrapan precis när Nellan skulle prata vid 09.00. Strålande dag och endast poliser runt FN då det fortfarande är helt avspärrat.

Jag har idag varit på guidad visning av New Yorks Borgmästare Bill de Blasios privata hus Gracie Mansion. Eller residens kanske man kan säga. Tydligen så bor de vanligtvis i Brooklyn, Bill och hans fru Chirlane McCray.

Min norska vän K på väg in.
Lånade bilder igen.
Om jag blundar? Javisst!
Konstutställning i residenset av kvinnliga konstnärer från New York, She Persists. Läs gärna om fördelarna med att vara kvinnlig konstnär…

Fantastisk konst! Men…

…man fick tyvärr inte fota där inne och hela huset var fullt med vakter, civila poliser som följde varje steg vi tog. T.ex. kom borgmästarinnan hem när vi var där och då fick vi ”gömma oss” i ett rum när hon kom in i huset. Det gick inte ens att försöka smygfotografera. Hon skulle ha ett möte vid 12 och vi fick besöka rummet där allt var förberett för mötet. Hon skulle bjuda på kaffe, te och popcorn! Två stora skålar med popcorn stod på bordet och så små skålar till gästerna som fick plocka så mycket de ville. Ovanligt måste jag nog säga, har ALDRIG varit på ett möte där man bjuder på kaffe och popcorn. Men vi fick en fin visning och hade en otroligt kunnig guide.

Vår guide.

En mycket händelserik dag och inte blir det sämre i morgon. Då ska jag på inspelning av Skavlan här i Chelsea studios. Jag hoppas att Greta är där. Och att man får fota.

Tjingeling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s