Lite andra updates

1. Har beställt soffa. Det blev inte alls en rolig härlig mysig underbar blå mullig trendig sammetssoffa. Alla som jag ville ha var antingen så stora att de hade tagit upp halva (eller mer av) vårt pyttevardagsrum. Eller gjort ett gigantiskt hål i våra barns ”college funds”. (Som att vi har några, HAHAHAHAHA!) Nej, det blev en tråksoffa. Hittade ingen begagnad, och jag har letat. Hittade ingen på Ikea, vill inte ha en mörk eller grön. När vi var i Hamptons hade våra vänner en i sammet, mörkblå av hög kvalitet i ett av sina (ja pluralis) vardagsrum. Den var en ljusslukare och det vill jag ju inte ha. Det blev…ni får se på lördag när den kommer!

2. Nelle är lusfri. Alltså är vi lusfria. För nu.

3. Fortsätter yoga. Snart blir det gymet också.

God morgon! Ska bli 27 grader idag igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s