Oktoberfest och en oväntad bonus!

Richard blir ju bjuden på en massa event där jag ibland förväntas delta. Igår var det tyskarna som firade oktoberfest och egentligen skulle jag ha gått ut och ätit tillsammans med Linda och hennes kollega. Vi tyckte dock att det lät trevligt så vi gick allesamman på oktoberfest.

Efter några bratwurst, oompa oompa musik och en och annan BIER.

På vägen hem passerade vi FN-skrapan som var helt upplyst.

Först tänkte vi att den var ovanligt vacker idag sen såg vi att det började ett bildspel. Det man ser är isberg som i bildspelet krackelerar till hög suggestiv musik. Sen kommer Greta Thunbergs röst i högtalarna. Hon läser ett eget tal om klimatet/miljön och sen är det andra unga människor som läser tal på arabiska, kinesiska, ryska, spanska. Allt projiceras på FN-skrapans vägg. VOICES FÖR THE FUTURE. Så vackert!

Jag tog en film också med Gretas tal, ska se om jag lyckas dela den i ett eget inlägg. Hon är så fantastisk. Idag är det global skolstrejk – see you in the streets!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s