Ett mail som alltid får mig att darra

På det stora hela så tycker jag ändå att det är bra. Barn som har levande löss och små utvecklade gnetter blir hemskickade direkt, och barn med ägg får meddelande hem. Sen är det upp till varje familj att avlusa över helgen, antingen själv med lusmedel eller gå till en ”avlusare”. Ni kanske kommer ihåg att jag skrivit om det förut. Hade t.o.m. en idé när vi flyttade hem förra gången om att starta ett sånt företag i Sverige. Tills jag kom på vad jag skulle behöva göra varje dag. Alltså hurrven!! Uppföljning sker sedan på måndagen för att kolla att de som hade lus är fria.

Håller nu tummarna…men tror jag kommer få hem Nellan. Hon är tyvärr en lusmagnet.

Lusmagneten. Hår till midjan såklart.

2 reaktioner till “Ett mail som alltid får mig att darra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s