Linda & vinst

Kanske inte den mest smickrande bilden på oss och man kan undra om konstiga händer är ett släktdrag? Kolla mitt häxfinger och Lindas jättehand!! Hahaha. Linda som är min tremänning (syssling för er sörlänningar) är här och jobbar tillsammans med en kollega och vi träffades på lunch på ett Pain Quotidien och åt en avokadotoast och drack en kaffe. Ska ses mera i veckan och försöka få till ett besök på både FN och UNIS. Lustigt det där med fingret, enligt mina barn så kröker jag fingret sådär när jag skäller på dem. Hm.

Här är förresten barnen efter sina matcher idag. Edward kom med i skolans fotbollslag efter en veckas uttagningar och Nelle har börjat i nybörjarlag i volleyboll. Båda hade match idag. En vinst för UNIS mot Poly Prep (Edward gjorde enda målet, yay!) och förlust för Nellans lag. Till deras försvar har de endast haft en enda träning ihop och förlorade bara med ett set. Bra dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s