Luften

Som jag berättat tidigare så har ju vi fått delar av vårt möblemang av vänner. Det följde också med andra saker som vi inte hunnit titta på än, tex den här. Vi tror det är en luftrenare av filtret att döma. Gissar att våra vänner (host host!) inte prioriterat att rengöra filtret på ett tag för det var dammigt. Med stort ”D”. Nu har vi rengjort det och sen har mackapären stått på sedan i lördags. Blir spännande att se hur det utvecklar sig. Edit! Antar att skrämmande är ett bättre ord.

Så här ser den ut inuti idag. Får se hur det ser ut om en månad…

2 reaktioner till “Luften

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s