Inte varit ute på hela dagen

Bo i NYC och inte gå utanför lägenheten på flera dagar?? Vilken galenskap va?! Men vet ni vad, jag har tid. Vi kommer vara här i 3 år så jag känner att det är viktigare att försöka få i ordning här hemma än att springa runt i SoHo och njuta. Även om jag hellre skulle varit ute såklart. Idag har vi köpt en garderob på intranätet i huset som vi satt upp i vårt sovrum. $40 – så värt! För här är allt dyrt, svindyrt. På vår närmaste affär, Fairways, så kostar 2 avokado $6 – 60 spänn!!! De är lite större än hemma men det är ändå hutlöst. Sedan förra gången vi flyttade hit så har matpriserna nästan dubblats. Ett äpple kostar en dollar, en tomat nästan lika mycket. Men skräpmaten är fortfarande billig. Tragiskt faktiskt.

Nu ligger jag iallafall och vilar benen en stund…för någon soffa har vi inte kunnat bestämma oss för än. Nu lutar det åt en bäddsoffa igen för vi kan inte spara madrassen som vi tänkt. Den kommer helt enkelt inte rymmas i källaren. Vi har för mycket saker.

Nu. Tacos till middag och sen Netflix. Kollar på Stranger Things som jag inte sett tidigare. Bra för genren även fast jag inte gillar skräck och fantasy. Inte mycket spänning i den här bloggen dock, haha! Men i morgon ska jag och Nelle hem till en svensk konstnärinna och hennes dotter som bor i East Village så det kan ju bli lite spännande kanske? Trevlig helg på er!

Ja, luktar illa också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s