Jag är så trött…

…på att packa. Och packa upp. Det ska bli helt underbart att ha våra saker på ett ställe under en längre tid framöver. Och jag måste säga att vi har inte lyckats nåt vidare i denna flytt. Det är inte mycket som ”Spark Joy” i de här kartongerna…om ni sett Marie Kondos program. Jag kommer rensa BRUTALT.

Återigen ser det ut så här… I morgon blir det nya tag och en stor beställning från IKEA – nu vet vi vilken förvaring vi behöver! Nu ska jag gå och lägga mig. Är helt slut i kroppen efter att ha packat upp hela dagen. Hann inte ens göra min yoga dag 5…. Njöt ändå en stund på kvällen med tända ljus och min nya favorit-glad-sång, Foster The People, ”Come sit with me”. Hur kan man inte bli glad av den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s