Råttorna

Jag har råttskräck. Igår kväll när jag gick hem från skolan såg jag TVÅ råttor som korsade min gångstig. En var liten som en ”vanlig råtta” i Sverige (ca 6-7 cm) och en var som råttorna på bilden. Storlek ungefär som en i mitten.

Fatta!!

Fick panik, började springa, ville bara gråta. Detta hade jag förträngt med denna stad som jag älskar så. Håren i nacken reser sig av att bara tänka på händelsen. Råttorna på bilderna har en forskare som heter Combs fångat för att undersöka populationen i City (artikel från Huffington post). Den största vägde 675 g…

Största infångade råttan.

2 reaktioner till “Råttorna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s