Stiltje

Har knappt tränat någonting i sommar. Sprungit litet, mest korta turer, stretchat men ingen ordentlig träning. Nu längtar jag efter att komma igång efter alla (ok, två) operationer och all rehab och hela helvetet som jag gått igenom. Men jag ska vara smart. Börja försiktigt. Nu är jag inne på tredje dagen av 30 days of yoga som man kan titta på gratis på youtube. Tycker att kroppen vaknar direkt. Det måste man vara tacksam för!

Sen har vi ju ett gym i huset så några ursäkter finns inte längre. Räknar med att vara ”i form” igen till jul. Nån annan som legat på latsidan i sommar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s