Coffee mornings

Nåt som är populärt när man är hemmafru/stay at home mom/in between jobs är så kallade Coffee mornings – att äta frukost tillsammans. Inte bara en fika (där vi svenskar vet exakt vad som gäller) utan en organiserad träff på ett i förhand utvalt och ibland bokat ställe. Och så…fikar man ihop. Idag var jag på träff med New2UNIS. Skolans nätverk för nya föräldrar. Vi var mer än 60 anmälda och jag träffade både nya och gamla bekanta. Lånar en förskräckligt ful bild på mig från Facebook, själv var jag tydligen för upptagen med att äta för att komma ihåg att ta kort.

Förra gången så tror jag att jag var med på två, kanske tre av deras utflykter då jag inte tyckte det var så kul. Den här gången kändes det som hög energi i gruppen och roligt att känna några sedan innan. Nästa coffee morning med en annan grupp är på torsdag. Busy busy…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s