Soffa – gah!?!

Vi har inte någon soffa än. När man är utan soffa så förstår man hur mycket soffan faktiskt betyder i ett hem. Köket och matbordet må vara hemmets hjärta men soffan är famnen när man behöver en stunds vila.

Vi har ju fått alla våra grejer av våra snälla (über-snälla!!) vänner som flyttade härifrån i sommar. Den soffa som de hade tyckte jag inte passade våra behov så vi tänkte att vi skulle köpa en ny, en bäddsoffa. Nu har jag tänkt om. Det kommer inte rymmas en bäddsoffa i vårt lilla vardagsrum, alla bäddsoffor är alldeles för djupa. Nu tänker jag att jag ska hitta nån lite mer speciell soffa – originell – liten och grund. Tänker färg, lite knasig och i första hand begagnad. Har hittat en sajt som säljer lite bättre och fräscha andrahandsmöbler och undrar nu, vad tycker ni? Vilken ska vi välja?

Favoriten! (Fast jag skulle vilja ha en blå.)
Bäst i storlek, smal men lång.
TRÅKIG TRÅKIG TRÅKIG MEN BILLIGAST SÅKLART!!
Guldsoffa?

Helat skulle jag vilja ha en knallblå i sammet men den rätta har inte dykt upp än. Rummet och väggen där den ska stå ser just nu ut så här. Som ni förstår så MÅSTE jag ha lite färg. Hur gärna jag nu än hade tänkt att ”go neutral” den här gången. Nah, not me.

Väggen i kvällsljuset.

9 reaktioner till “Soffa – gah!?!

    1. I slutändan kommer det inte vara grått och trist oavsett grå soffa eller ej. Du kommer ha fyllt soffan och väggarna och faktiskt hela lägenheten med färg😘

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s