Det är så här jag jag tänkt mig

Soffan dårå, delade meningar om den. Vi har ju en jättestor tegelröd öppen spis i lägenheten så det är inte helt lätt att välja färger som går ihop med den. Grått funkar ju alltid men hallå-färg!!??!!

Här ser ni hur stor den är. Jämför med lilleputtstolen vid matbordet.

Tänkte att jag iallafall kunde köpa mattan på bilden ny, den skulle liksom sätta tonen i hela rummet och passa jättefint med den röda muren. Såklart kostade den 25.000:- (och uppåt) så jag blev snål. Nu kanske jag måste tänka om?

Jag kommer låta er veta när jag bestämt mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s