❣️TACK❣️

Jag är så himla glad att ni fortfarande är så många som vill läsa om mitt och vårt liv här i New York City!! Tack alla ni som kommenterat, nu känns det verkligen jättekul att få dela med mig av livet här. Tänkte börja med en liten återblick. Som ni kanske kommer ihåg så är det fyra år sedan vi flyttade hem och jag slutade blogga. Det var ett riktigt beslut då att lägga ner bloggen men jag har ofta saknat skrivandet och dokumentationen av vårt liv. Dagboksskrivandet. Jag är dock otroligt glad över alla dessa bilder och små texter som är sparade för HERREGUD vad man glömmer fort! Barnen har också läst och uppskattat Not on Stilettos sedan vi kom hem, de var ju så små förra gången.

Älskade barn.

Nu är det nya tider. Vi har två tonåringar med oss denna gång, Edward som blir 16 i slutet av året och Nelle som fyllde 13 i vår. Det är ett helt annat ”ballgame”. Jag ska prata lite mer om det sedan, hur jag tycker det känns att ha tonåringar i ett land där mycket att det vi tycker är galet är legalt.

För min egen del så är jag ÖVERLYCKLIG. Alla som känner mig vet att det inte gått en enda dag sedan vi kom hem som jag inte längtat tillbaka. Visst har vi haft det toppen hemma men jag var inte färdig med New York. Om jag blir det den här gången återstår att se. Det är underbart att tänka på att jag har tre år framför mig med friheten att spendera dagarna som jag vill. För det mesta. Det enda som inte är kul med hemmafrulivet är ju tyvärr arbetsuppgifterna.

Hej från hemmafruland där jag tvättat, städat och tränat idag.

I morgon tänkte jag visa er vår lägenhet och kanske lite av omgivningarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s