Jag kanske är igång??

HEEEEJ IGEN!!! Min gamla plattform blogspot fungerar inte längre och eftersom jag är ett ”tekniskt svart hål” enligt somliga nära anhöriga så har det här varit en kamp att få till utan hands-on-support. Men, om du kan läsa det här – då har jag ju lyckats!! Jag ska berätta om min och vår vardag i New York, jag ska bjuda på bilder och dråpligheter, jag ska försöka hantera barnens integritet men ändå dokumentera deras uppväxt. Ja, hemmafrun Not on Stilettos är tillbaka, lite äldre och tröttare (hehe) men sig lik. Välkomna hit! Lämna gärna en kommentar så vet jag vilka ni är som läser.

24 reaktioner till “Jag kanske är igång??

  1. Jag hittade hit för första gången, kul att få möjlighet att följa hur du och din familj har det ”over there”…😘

    Gilla

  2. Äntligen! Jag följer med spänning. Få se om jag nu bara lyckas med denna kommentar. Nu borde den hamna på rätt ställe.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s