Nu var det längesedan vi sågs

Vi tog några dagars semester efter flyttlasset gått iväg. Min vän Marielos har vänner som har ett hus i The Hamptons (vi var där en jul om ni kommer ihåg) och vi var bjudna dit ett par dagar med surf, bad och god mat. Mamman i familjen äe en helt fantastisk kock och jag tror vi alla lagt på oss några kilon de senaste dagarna. 

De andra barnen gick på surfläger hela veckan men Edward fick chans att hoppa in en dag vilket han med stor entusiasm gjorde. Nelle kunde tyvärr inte vara med så hon hade 39 graders feber dagen innan.
Stränderna i Hamptons är helt otroliga…den här är ”privat” och man får inte parkera längs stranden utan tillstånd. Det är inte svårt att förstå varför man väljer att skaffa hus här om man har råd.

Vi besökte också fyren i Montauk, New York States första fyr. Otroligt vackert! Och blåsigt! Montauk är för övrigt ett surfmecka för surfare. Och partyplace. Bara så ni vet när era tonåringar om några år ska åka på semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s