Jaha då var det dags igen!

Vi gjorde INGENTING igår på midsommarafton. Iallafall inget som hade med midsommar att göra, inte en sillbit, inte en nubbe – var inte i närheten av en stång. Vi packade och plockade…packade och plockade…känns som det inte finns något slut på alla prylar.

Nu sitter jag i soffan (som fortfarande står kvar men är såld!) och väntar på Richard och hans tremänning med familj. Ikväll blir det avskedsmiddag på vårt stammishak, L’Entrecôte. Längtar! Vi hoppas såklart att de inte dröjer så länge tills vi ses igen men ett år lär det väl iallafall gå. Vi hoppas (och planerar för att) de vill komma till Sverige nästa år och uppleva midsommar och midnattssol. 

Jaså ni undrar om jag har ett nytt halsband? JA – tänk för att det har jag! Jag kan liksom inte få nog av statementhalsband. Är det ute i Sverige eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s