Skolan är SNART slut

I morse var det dags för den årliga avslutningssången på skolan. Alla årskullar ställer upp sig ute på skolgården och sjunger sånger från hela världen, ofta i kanon. Idag blev det sånger på latin och indianspråk (native American) och det var  riktigt vackert. Nelle står längst bak i sin (ostrukna) Madickenklänning.

Här får Mr O’Sullivan sin avskedspresent, en bok med bilder av min vän N som är fotograf med små berättelser och citat om ”Mr O” från alla barn i klassen.

Sen började det…alla farväl. Till lärare, mammor, barn, skolpersonal, vänner. Jag vill bara fly. Stoppa huvudet i sanden och tänka ”vi kommer tillbaka…”. Men så är det ju inte. Nu ska vi hem. Hem. Hem… Smakar på det fortfarande och tänker att vi har aldrig levt så länge, sammanhängande på en plats som här. Precis här. I New York City. Hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s