Jag har inte en minut ledig…

…men det här måste ju bara med på bloggen! Idag deltog jag i Hillary Rodham Clintons Launching campaign – Ready for Hillary – Madame President!! Jag fick jättebra plats, kanske 10 meter från podiet där Hillary höll sitt inledningstal för hennes presidentkampanj, 5 meter från Bill Clinton och Chelsea Clinton. Det var hur maxat som helst!

Talet hölls här på Roosevelt Island i Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Park. Först var det lite andra talare och musikuppträdanden, bla Echosmith, ni vet de som sjunger ”Cool kids” och sedan kom hon. Vilket jubel!!!

Secret Service överallt, här ser ni Bill och Chelsea i bakgrunden.

Hon kom nära – väldigt nära och pratade med killen bredvid mig – och han fick en SELFIE MED HENNE!!!

Hon la ut grunden för vad hon vill åstadkomma som President om hon blir vald och talet avslutades med orden att hon vill att varje far i Amerika ska kunna säga till sin dotter att hon kan bli vad hon vill, precis vad hon vill – till och med President i Förenta Staterna!


Det här var verkligen en rolig upplevelse!

Och som om det inte räckte med det så mötte Richard och Edward bandet Echosmith på vår affär på ön!

2 reaktioner till “Jag har inte en minut ledig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s