Vilken show!!

Vilken kväll vi hade igår! Fuerza Bruta (jag stavade fel förut) var en helt otrolig show! Brasilianska akrobater som har en luftburen show i 70 minuter, otroligt intensiv, utmanande, vacker och spännande. I lokalen som var en stor industrilokal hände det saker överallt hela tiden – i luften, på väggarna, i taket, på scenen…publiken flyttades runt i lokalen av crew members och gjordes delaktig i showen. En man hissades upp 10 meter i luften i en sele och jag fick en ”tegelsten” slagen i huvudet av en kvinnlig trummare. Avslutningen var en DJ som kom nedsänd från ”himlen” och han brassade på housemusik på maxvolym till ett varmt regn över hela lokalen. Ja, regn – från taket! I hela lokalen!!!

Sån kul kväll!! Vi avslutade kvällen på en Hoka Bar som heter Karizma rökandes vattenpipa och drickandes marockanskt te. Perfekt avslut på kvällen och veckan!! Och ja, vi kanske mer ser ut som vi är på en Opium Den men till mitt försvar kan jag säga att det var efter midnatt och vi var ganska trötta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s