Point of no return

Nu är flygbiljetterna hem bokade. 7/7 lämnar vi staden som aldrig sover och jag sörjer. Det här har varit min dröm så länge jag kan komma ihåg och nu har vi levt den i 3,5 år. Jag hoppas innerligt att vi kommer få möjlighet att bo här igen. 

Kvällen till ära ska jag ut med tjejgänget här i huset – GNO – Girls Night Out! Först ska vi gå och äta Mexikanskt (Hey It’s Friday!) på Rosa Mexicano i Union Square och sedan ska vi på en show, Fuertza Bruta. Vet inte så mycket mer om den än att det är akrobater i luften ovanför publiken. Och att de uppträder i vatten och att det förekommer ånga i showen. De varnar för att man kan bli blöt…låter spännande va?!

2 reaktioner till “Point of no return

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s