Nu lugnar det ner sig innan stormen med flytten

Helgen var härlig! På fredag kväll var vi bjudna hem till en av mina väninnor som köpt lägenhet på Manhattan där vi satt och drack bubblor på deras takterrass. Sen gick vi till en restaurang i närheten och käkade middag och satt och pratade. Och pratade. Och pratade.

Kvällen slutade vid midnatt någon gång och det var ganska lagom. Nästa dag var jag och Linda ute och Marathon-shoppade i 12 timmar, 10-10. Någon slags rekord kanske?

Vi var helt mosiga när vi kom hem och gick ingenstans på lördag kväll utom till sängs. Idag har vi promenerat, solat vid poolen och sedan var det dags för Linda att sätta sig i en taxi och åka hem till Stockholm där familjen väntar. Vi spontaninbjöd sedan några grannar på ett glas vin ikväll för att avrunda helgen. Det blev några tårar i köket för nu börjar avskeden komma närmare…det är det värsta med det här livet. Alla avsked. Veckan kommer bli intensiv med start tidigt i morgon. Edward ska ha konsert i skolan med sin blåsorkester. Han spelar ju klarinett gullungen. Från och med nu kommer tempot skruvas upp – flyttdagen är snart här och då ska det vara tomt i lägenhet #838.

Den här bilden får avsluta helgen. Lite kul va? Från ett café på Broadway. Hoppas ni hade en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s