Molnigt och kyligt

Det går fort att vänja sig vid värme. Svårare att koppla tillbaka och inse stt idag MÅSTE jag ha regnkappa och täckande skor men så var läget idag. 

Empire State har försvunnit uppe i molnen och gatorna är förhållandevis tomma. Inte ens turisterna vill gå ut idag. 

I morse åkte vi alla till skolan för att lyssna på konsert. Middle Schools String and woodwind hade årsavslutning. Edward spelar, som jag berättade igår, klarinett och jag var nog lite undrande inför hur det skulle gå. Men det var helt fantastiskt! Visst var det kanske något ton här och där som inte var helt rätt men de spelade  klassiskt, modernt och folkvisor på fiol, basfiol, trumpet, trombon, bastuba, klarinett, saxofon och tvärflöjt!! Uppklädda dagen till ära allihopa. 

Bravo! Bravissimo!! Fantastico!!! Det är verkligen en helt underbar samling engagerade musiklärare på den här skolan. Att man kan på ett år framföra en konsert med ungar som aldrig hållit i ett instrument tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s