Jag som verkligen längtade efter en sovmorgon…

Härom dan skrev jag ju om hur skönt jag tyckte det skulle bli med en långhelg och sovmorgnar. Tji fick jag! Igår blev Edward inbjuden av en kompis pappa att följa med på Fleet Week (stora krigsskepp från flottan lägger till i Hudson River här i stan) som alltid pågår under Memorial Weekend. Eftersom pappan trodde att det skulle bli köer när det var sista dagen så ville han träffas redan klockan 8.30. Så mycket för den sovmorgonen. Nä upp klockan sju och göra frukost.

Vi åkte linbanan in och redan på morgonen kändes det att det här skulle bli en varm dag, att sommaren är här för att stanna. Tror vi haft 27-28 idag. Edward var sedan borta hela dagen och jag och Linda hann gå en långpromenad, handla lite mat och sola en stund innan det var dags att åka in till Manhattan och hämta honom. Nelle har vi knappt sett röken av, hon har varit med en kompis hela dagen.

Ikväll har barnen tränat fotboll och jag har organiserat oss inför veckan som kommer. I morgon har Middle School Pajama Day (pyjamas-dag) i skolan och Nelle ska på avlusning som vanligt. Nämen har jag inte sagt det – hon har haft lus en TREDJE GÅNG! 
Joråsåatt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s