Långhelg

Vi kom hem för någon timme sedan jag och Edward. Han hade fotbollsträning efter skolan och sedan var vi tvungna att handla litet mat på vägen hem. Nelle har varit hos en kompis hela eftermiddagen så hon slapp kuska runt på Manhattan i rusningstrafik. 
Nu ligger vi i sängen med iPads, telefoner och tv. I morgon är det sovmorgon och sedan långhelg. I USA firar man Memorial Weekend och barnen är lediga fredag och måndag. Ska bli så skönt med några sovmorgnar. Och så öppnar poolen i morgon. Nu blir det resort-känsla i några veckor.

2 reaktioner till “Långhelg

  1. Ni må va först med julpynt men poolen har vi haft öppen en månad nu. Bada ordentligt, hoppas ni får riktigt kalasväder. Skönt med långhelg. Affärer lär väl vara öppna men det brukar vara skönt alla vara hemikring när man har ledigt. Sola. Bada. Slappa. amen /ac

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s