Utan sömn

I natt har jag knappt sovit någonting. Det började med att jag blev väckt av mygg vid 01.15-tiden och då kände jag hur ont jag hade i halsen, huvudet, ont i ”tänderna” (av bihålorna)… Sedan blev jag snuvig, kände mig allergisk…och så höll det på. Vi 04 tror jag att jag till sist somnade med vilda drömmar om hus i Paris. Klockan sex kom mamma och väckte oss, hon fick för sig att det var den tiden vi steg upp istället för 06.30. 

Vad knäckt man blir. Idag känner jag mig helt nere, nästan gråtfärdig. Dels av förkylningen, eller vad det nu är, och dels av sömnbristen. Näsblod direkt på morgonen och till och med är vi stod ute och vinkade av barnen vid bussen i morse så sa en av mammorna, ”Lotta, your nose is bleeding!!”. Idag vill jag bara ligga i sängen och titta på skräptv men måste städa litet innan Nelles kalas i morgon. Nog för att det egentligen är helt onödigt men man vill ju ändå att det ska vara fint…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s