Madison Square Park

Madison Square Park är en liten oas i Flatiron District som man inte ska förväxla med Madison Square Garden som är en (världens största?) arena för sport och konserter. Parken har för närvarande en konstutställning av en kvinnlig konstnär som försökt skapa ett slags spegelliknande, reflekterande lövverk i glas/plåt ovanför gångstigarna i parken. Väldigt vackert, glad att jag fick uppleva det.

Idag har jag förutom att tittat på denna konstinstallation sprungit som en ”tetting” på Manhattan och fixat saker inför Nelles kalas på lördag. Det ska bli spa, skattjakt, fotografering, thaimat, film och lekar. Det blir ju en slags avskedsfest för bästisarna också så vi ”brer på” ordentligt i år. Tack och lov planerar Nelle det mesta själv!

En kaffe blev det också idag. 2 månader kvar som lattemamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s