Pust och flämt!

Det är sommar. Vi hoppade över våren här i New York i år och nu har vi hoppat direkt in i sommarvärmen. Det var idag 27-28 grader i skuggan och människor har mentalt inte hängt med utan släpar sig fram långsamt på gatorna i vinterboots (inte alla men många går fortfarande i booties), jeans och med jacka i handen eftersom den åkte av efter första svettattacken. 

På en vecka har träden blivit gröna och alla vårblommor har blommat ut. I morgon ska vi tydligen få 32 grader varmt och vi har bestämt att ha en hemmadag och bara ligga och sola. Jag, mamma och pappa tog en liten ”stroll” i parken (underförstått Central Park) på morgonen och sedan åt vi lunch på svenska kyrkan. Om ni är i New York och behöver tyst och lugn rekommendera jag att gå dit en liten stund och lyssna på tystnaden. På 5th Av/48th St ligger kyrkan. 

Efter lunch var mamma och pappa och besökte Richard på FN och sen var det fotbollsträning och läxor som vanligt. Något som däremot inte var så vanligt är att vi åt palt till middag ikväll. Pitepalt. Det du, brorsan!

I skolan firade de Nellan med tårta som vi fixade i morse. 

Och jag var som vanligt en sväng till gymet. Undrar lite hur jag ska få till gymtid när vi kommer hem…men när det är lika mycket rutin att träna som att sova och äta så brukar man ju kunna få till det.

Måndag. Förlåt för ett ganska intetsägande inlägg – hoppas era liv hade något mera spännande att erbjuda en dag som denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s