Seinfeld

Tv-serien Seinfeld gick på tv mellan 1989-1998. Det är en av världens mest sedda och populära serier någonsin och sista avsnittet som sändes sågs av 76 miljoner människor i USA. Min pappa hade innan i år (när det sänds i repris i Sverige) aldrig sett Seinfeld. Aldrig. Men nu ÄLSKAR han serien så givetvis så var vi tvungna att göra ett besök på Monk’s Café där serien spelades in.

Så idag gick jag, mamma och pappa till restaurangen/cafét där serien utspelar sig. Monk’s heter i verkligheten Tom’s Restaurant och ligger på 112st/Broadway på Upper West Side.

Restaurangen i sig är ganska anonym från utsidan. Visst har de skrivit Seinfeld och Kramer utanpå men om man inte vet vad det är så skulle man bara gå förbi. Menyn var klassisk diner och det var inte speciellt gott men såklart lever de fortfarande på ”old glory” från tv-serien och restaurangen var närapå fullsatt.

Kul att ha varit där, går aldrig tillbaka för maten igen. VERY MANHATTAN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s