Min vän ställer ut!

Min vän Marielos går på en konstskola på 57th St inne på Manhattan, The Art Students League of New York. Ikväll hade de utställning på skolan och vi var såklart där. Marielos ställde ut två av sina målningar och jag hade gärna hängt båda på väggarna hemma hos mig.

Efteråt åkte vi hem och bakade tårta för i morgon är det födelsedag i huset, pappa fyller 71! Mamma och pappa kom tidigare idag och stannar i två veckor. Nu blir det intensivt igen, live LIFE in the fast lane, eller hur heter det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s