Något att tänka på

Jag ringde till mamma och pappa i morse för att planera litet innan de kommer. Ja, de kommer i morgon – så himla kul!! Det har blivit litet av en tradition i vår familj att fira av majbarnen (pappa den 8 maj och Nelle den 10 maj) tillsammans och så blir det även i år. Egentligen har vi tre majbarn i familjen, Tomas fyller också i maj…men tillbaka till att jag ringde. Vi använde FaceTime som ju är gratis och praktiskt, och mera stabilt än Skype många gånger. 

Iallafall så pratade vi en stund och sedan avslutade vi och la på. Jag tryckte på avsluta-knappen och samtalet/FaceTime stängdes ner….men det gjorde inte det! Fastän telefonen är ”svart” och nedstängd så hör jag mina föräldrar fortsätta prata i Buddbyn. De har ju också (vad de kan tro och se) avslutat vårt samtal. Så – vad jag vill säga är – AKTA ER för vad ni säger innan ni VET att samtalet är dött på riktigt. Mina föräldrar hade inget spännande att säga men det kändes inte rätt att lyssna på den konversationen.

Hur jag sedan fick den att sluta? Jag startade telefonen, stängde ner alla appar, då slogs samtalet av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s