Inget gjort

Vissa dagar blir ingenting gjort. Visst har jag tvättat och handlat och varit till posten och bäddat och plockat undan och planerat för hemflytt och tränat och lagat lunch och ätit lunch och…men ändå känns det som om den här dagen bara ”rann iväg” till ingen nytta. Jag skulle träffa en kompis efter lunch men hennes dotter slocknade helt otippat så hon kom aldrig iväg. Hmm…kanske bara att gilla läget. Dessa hemmafrutider är snart ett minne blott. Jag går ut ett tag och lägger mig och läser på en filt, det är 26 grader varmt idag.
Håret! Börjar med slingor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s