Lördagen

Efter en lång frukost med mycket kaffe åkte vi först och handlade två stycken bikupor som vår vän E ska börja ”odla bin” i.

Det är ju en hel vetenskap det där med biodling. Kuporna ska stå i solljus hela dagen, viktigast på morgonen då ska de stå med öppningen i direkt sol så de börjar arbeta tidigt, sen ska de matas med sockervatten, kollas så de inte får sjukdomar…förutom att man ska tömma honungen då. Men jag kan förstå att det är kul – egen honung!

Sen var vi på loppisturne i trakten som hade den årliga stora yardsalen. Nästan alla hus hade bordsloppis idag. Mycket fint men jag höll mig, nu blir det inga mer saker innan vi flyttat hem.

Vi höll inte på traditionen och åt på Vanilla Bean Café den här gången utan gick på ett Tea Room istället på lunch. Sen åt vi lokalproducerad glass och tog en lång promenad med hunden.

Nu ligger vi alla i sängarna och ska sova. Nelle tog ett bad ikväll och jag skulle också behöva en dusch om jag ska vara ärlig. Men det får bli i morgon för nu är det god natt.

Oooooommmm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s