Läger

Edward är på läger, Camp Mason, med hela skolans Åk 5. De åkte tidigt i onsdags morse till New Jersey och lägret har teambuilding och utomhusaktiviteter från morgon till kväll, ända tills fredag eftermiddag. De paddlar kanot, sportar, leker och sover borta i tre hela dagar. Ingen elektronik är tillåten och de får inte ringa hem annat än i ”nödfall”. 

Så himla underbart! Jag minns när vi åkte på klassresor med skolan. Kollo i 5:an, Gotland i 6:an, paddling i 8:an. Man var helt slut när man kom hem men fylld av upplevelser, förälskelser och vänskapsband för livet. Här är en bild från vår paddling och tältvecka i 6:an i Arvidsjaur. Myggigt minns jag.

Svårt att fatta att vi är nästan i samma ålder här, jag och Edward. Jag tror det mesta är sig likt på läger oavsett om det är 1983 eller 2015. Det känns härligt på något sätt. Ungdomen. Vilken omvälvande tid det är.


PS Jag älskade den där tröjan på bilden och hade den jämt. Mamma hade stickat mönstret i olika blå färger på vit bakgrund och jag tyckte den var bland det coolaste man kunde ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s