Helt besatt…

…letar jag bilder på rosa hår som skulle passa mig. Jag tänker hur cool jag skulle se ut i de 5 veckor som toningen håller.

Ändå vågar jag liksom inte. Och nu har min vän, min träningsbuddy – modellen ni vet – bestämt sig för att färga SITT HÅR rosa! Hon har redan beställt färg och allt! Nu är det alltså omöjligt för mig! Jag kan inte färga det rosa efter henne och hon är dessutom så vacker. Asch, det verkar få stanna vid en dröm. Eller så kan jag fortsätta använda Nellans ”Hair Chalk”.

Hennes inspobild som jag faktiskt skickade till henne. Och hon ser liksom ut så här. IRL.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s