Authors Reading

Igår kväll var det dags för den årliga ”Authors Reading” på skolan, en kväll när barnen läser upp något de arbetat på under skolåret. Det är tematiskt och varje årskull har sitt tema. I år var temat poesi för Åk 3 och jag har ju redan visat er den Haiku som Nelle skrivit. Utöver Haiku hade barnen också skrivit två andra dikter som de framförde på en liten scen och med mikrofon. Det var en underbar liten föreställning och jag tror att det här året var bäst av alla, kanske för att vi inte behövde stressa från klassrum till klassrum eftersom det här är något man bara har i Junior School. Edward går som ni vet i Middle School och han var hemma och spelade fotboll. Vad annars?

På vägen hem åkte vi förbi Empire State Buiding och Macy’s, en sådan vacker aprilkväll. Ett härligt avslut på veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s