Kommer ni ihåg att vi en gång i tiden bodde i en vindsvåning

Det är inte säkert att ni gör det för gudarna ska veta att vi bodde inte där särskilt länge, några månader totalt uppdelat på två omgångar och mitt emellan så bodde vi ju i Tampa. Iallafall så kom jag att tänka på den där underbara vindsvåningen härom dagen när jag pratade med en väninna om hus som är ”haunted”, där det spökar. För i den just denna vindslägenhet hävdade ju den nya hyresgästen (som vi bytte med) att det spökade på övervåningen! Såpass att hon kontaktade tv-programmet ”Det Okända”. Och vet ni vad? Programmet ligger fortfarande ute på TV4Play så man kan titta på det om man bor i Sverige. Vill du titta så är det avsnitt 3 från 2007 och det här är bilden att leta efter.

Jag undrar verkligen hur det blev för henne där…

Sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s