Kolla!!!

Nu var det så längesedan jag skrev här att mitt hår har blivit långt! Det här är den osminkade, otvättat hår, hela dagen ute i ösregn-versionen av mig just NU.
Jag vet inte vad som hände, jag blev förkyld, fick en bloggsvacka. Tänkte lägga av men nu är det ju bara några månader kvar här och mycket kul så jag måste hålla ut, eller hur?
Går inte att sammanfatta senaste veckorna med annat även att det varit fullt upp… 
Middag med vänner från England (tacos – det var en fredag, va?!) samt besök med desamma på FN (där vi till och med fick audiens hos självaste Deputy Secretary-General of the UN Jan Eliasson) eftersom hon känner honom,

fotboll, kalas, löss kvar på Nelle, utgång på lokal (bildbevis nedan)…och mycket mycket mer.

I natt kom svärfar på besök. Han stannar en vecka så nu blir det till att vara turistguide. Kul! Jag har redan fått honom att shoppa mer än han shoppat på 10 år, ett par snygga Ralph Lauren-sneakers i skinn och ett par fräscha Levi’s-jeans.

Ska komma ihåg att fotografera så ni får se sen.
Nämen då säger vi att jag är igång igen då?

2 reaktioner till “Kolla!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s