Påsk och sällskapsspel

Vi firade påsk helt utan tradition i år. Först Tampa med sol och bad (känns redan avlägset, som om det var månader sedan vi var där) och igår hade vi vänner här som är lika ”low key” som oss och vi bestämde oss för att beställa hämtmat, Thai. Vår kyl var helt tom och ingen kände för att laga nåt, haha, vilka latmaskar va! Men det blev också mysigt och skönt. Vi drack prosecco med Pellegrino citron och delade på en påse chips med svensk dipmix till förrätt och sedan Thaimat. Till efterrätt blev det Baileys och svensk choklad/godis som våra vänner kommit med i förrförra veckan. Perfekt!

Sen till det kanske roligaste – sällskapsspel. Alla barnen, våra två och deras dotter, drog iväg på ett kalas en våning upp och vi vuxna spelade ett spel som inte lämpade sig för barn, som de hade spelat förut – ”Cards Against Humanity – a game for Horrible people”. Alltså så kul!! Om det finns på svenska MÅSTE vi köpa det när vi kommer hem. Inget för kräsmagade dock, det börjar med att förklara vem som får börja spela. Ingen tärning här inte utan den som senast bajsade får börja! Då kan ni ju själva räkna ut hur man diskuterar sig fram till det…

Tog inte en enda bild igår men det blev en –
Lyckad påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s