Home Sweet Home

Hemma igen. Känns lite trist att snart vara tillbaka i vardagen men också skönt att sova i sin egen säng. På vägen till flygplatsen kände både jag och Richard att det från och men nu mest bara känns som en ”transportsträcka” hem. Vi kunde lika gärna klivit på planet till Stockholm och varit hemma, för nu rör sig alla tankarna där. Vad vi ska göra när vi kommer hem, med lägenheten, stugan, på jobbet…barnens skola (en joker har dykt upp). Ja livet, ni vet. 

Men nu är vi här i några månader till och ska göra det bästa av den tiden. Vi får besök i nästa vecka igen så det kommer vara full rulle. Det var för övrigt riktigt mysigt att komma hem – i foajén mötte Edward tre av sina kompisar och de kramade om varandra riktigt hjärtligt. Nelle hon gick till sin kompis och där fick hon en jättefin tröja som kompisen köpt åt henne i påskpresent. Sen ringde det på dörren och min kompis son kom med en kyld flaska mousserande vin som hon köpt till oss i present. I morgon har en av mammorna ordnat en Easter Egg Hunt till alla barnen och vi ska äta påsk (Thai-) mat med några grannar. 

Förstår ni vilket underbart hus vi bor i?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s