The Getaway

Tjugo minuter från Tampa (med bil eller båt) har man öppnat en bar/restaurang/”hängställe” som heter The Getaway. Det finns mat, drinkar, musik och flera roliga spel för (fulla vuxna eller) barn. Ja faktiskt, och det funkade ganska bra ihop till och med! Jag tycker väl generellt inte att man ska blanda fulla vuxna och barn men man har lagt spelaktiviteterna en bit ifrån baren och så ligger stranden där emellan. Så det funkar.

I eftermiddags träffade vi våra vänner över en drink och barmat i ett par timmar tills solen gick ner och det blev kyligt. Barnen spelade Fyra i rad, pingis, Jenga, kasta säck och låg i hängmatta. Såklart hittade de kompisar och de lekte också kull och kurragömma.
Jag skulle vilja påstå att vi alla hade en härlig eftermiddag…
…om man räknar bort sista 10 minuterna när jag höll på att frysa ihjäl! Alltså man vänjer sig fort vid varmt väder – när det går ner under 20 grader är det INTE skönt med korta shorts längre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s